Οι υποψήφιοι του σχολείου μας που πρόκειται να εξεταστείτε *γραπτά* στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών, θα εξεταστείτε, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, στο 1ο ΓΕΛ Περάματος (τηλ. 2104411690).

Οι υποψήφιοι που πρόκειται να εξεταστείτε *προφορικά* στα Αγγλικά και οι υποψήφιοι που πρόκειται να εξεταστείτε είτε γραπτά είτε προφορικά σε οποιοδήποτε άλλο ειδικό μάθημα, μπορείτε να μάθετε πού θα εξεταστείτε στην παρακάτω σελίδα. Δείτε πολύ προσεκτικά πού θα εξεταστείτε. Επισημαίνεται ότι εσείς, αφού καταθέσατε την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής τον Μάρτιο στο σχολείο μας, καταθέσατε την Αίτηση-Δήλωση σε Λύκειο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  ΑΤΤΙΚΗΣ.

Επίσης, όλοι οι υποψήφιοι που θα εξεταστείτε σε οποιοδήποτε ειδικό μάθημα, να διαβάσετε τις οδηγίες εξέτασης στην παρακάτω σελίδα.

Επισημαίνεται ότι, εκτός από το δελτίο εξεταζομένου ("καρτελάκι"), πρέπει να έχετε μαζί σας και την αστυνομική σας ταυτότητα.

http://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/geniko-lykeio-m/anakoinwseis-gel/35250-15-06-18-eksetastika-kentra-ton-eidikon-mathimaton-6